Bar de Manegerie

Bar de Manegerie gelegen achter de Amsterdamse Manege in het Amsterdamse Bos is een uitermate geschikte locatie voor een lunch, fantastisch feest, borrel of andere gelegenheid die zich laat vieren! De net opgeknapte bar, de gezellige serre en het (vooral met mooi weer) prachtige terras bieden een prachtig uitzicht op het bos en water. Bruiloften, verjaardagen, personeels- en netwerkfeesten, maar ook een goed georganiseerde lunch eventueel tijdens een ´vergadering in het bos´ is bij ons mogelijk.

De gehele locatie biedt ruimte voor ongeveer 250 gasten, het bargedeelte zelf (binnen) biedt ruimte voor ongeveer 100 gasten. De serre met het mooie uitzicht over het water en op het bos is uitermate geschikt voor een dansfeest, diner of als vergaderzaal. Gebruik van elektronische apparatuur is mogelijk (beamer). De serre biedt ruimte voor ruim 100 mensen in geval van een dansfeest, in het geval van een vergadering biedt de serre ruimte voor zo´n 40 mensen.

10

Uiteraard is het terras de mooiste plek van onze locatie en hier kunnen dan ook een groot aantal mensen van genieten. Er is een mogelijkheid dat wij de lunch of andere versnaperingen (borrelhapjes) voor uw gelegenheid bereiden. Wij helpen u graag bij het verzinnen en organiseren hiervan.

Het is ook mogelijk om uw eigen muziek af te spelen tijdens uw feest op onze installatie, maar uw kunt ook zelf een dj of live band inhuren.

Handig om te weten dat wij voldoende gratis parkeergelegenheid hebben om al uw gasten te ontvangen en ook voor minder validen (rolstoelafhankelijk) zijn wij heel toegankelijk met alles gelijkvloers en een ruim invalidentoilet.

Wij hebben een jong en dynamisch team en wij zullen uw feest of andere gelegenheid met veel toewijding en aandacht verzorgen.